Kampanjvillkor

Deltagaren måste vara minst 18 år gammal för att få delta i tävlingen. Det är endast tillåtet att delta en gång per person. Pomorskie Turistbyrå förbehåller sig rätten att kontrollera vinnarens ålder och utesluta deltagare under 18 år. Om dessa villkor överträds förbehåller sig Pomorskie Turistbyrå rätten att utesluta personen från tävlingen. Försök till fusk och användning av falska namn och adresser leder till uteslutning från tävlingen. Det är gratis att delta i tävlingen och den är inte förknippad med något köpkrav.

 

För att delta i tävlingen ska du skriva varför du vill vinna en drömresa till Pomorskie-regionen. 

Vi kommer att dra en vinnare av tävlingen i Norge och en i Sverige och de kommer att kontaktas direkt via den e-postadress de angett. Vinnarna kommer att vara de som har angett den bästa motiveringen till varför de vill åka. Du kan delta fram till den 16. december 2022, då vinnaren kommer att dras och kontaktas.

Vinnarna av tävlingen kan ta med sig upp till tre personer att dela priset med (t.ex. en hotellvistelse och några utvalda upplevelser i Pomorskie-regionen). Vinnaren måste betala skatt för priset enligt svensk/norsk skattelagstiftning. 

 

Pomorskie Turistbyrå förbehåller sig rätten att publicera både namn och hemort för vinnaren av tävlingen på vår Facebook-sida, Instagram och andra medier som används av Pomorskie Tourist Board. Genom att delta i tävlingen samtycker deltagarna till detta samt till att få e-post från Pomorskie Turistbyrå och Sembo. 

Anställda på Sembo och Pomorskie Turistbyrå och deras familjer får inte delta i tävlingen. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka priser om detta upptäcks.

 

Tävlingsbidrag som inkommit efter tidsfristen kommer inte att beaktas vid uttagningen av vinnaren. Pomorskie Turistbyrå beslutar om tävlingsbidraget har mottagits i tid. Det är deltagarens eget ansvar att skicka in sitt tävlingsbidrag i tid.

Priset är personligt och kan inte bytas ut mot kontanter eller överlåtas eller säljas vidare. Priset måste vara realiserat innan 31. december 2023.

 

Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren villkoren.

Tävlingen är endast avsedd som underhållning. Deltagarna kan därefter inte göra några anspråk mot Pomorskie Turistbyrå. 

Pomorskie Turistbyrå förbehåller sig rätten att avsluta tävlingen utan föregående förvarning och beslutet i samband med tävlingen är slutgiltigt.

 

Tävlingen anordnas av: 

Pomorskie Turistbyrå

Wały Jagiellońskie 2A, 
80-887 Gdańsk, Polen

[email protected]

www.pomorskie.travel